bewaar
Vegan brownies met biscuit en frambozen
Vegan brownies met biscuit en frambozen
bewaar

Vegan brownies met biscuit en frambozen

Deze vegan brownies met biscuit en frambozen zijn perfect om uit te delen, maar of je dat ook wil is een tweede!

10 min. bereiden
45 min. oventijd
1waarderingen

Ingrediënten

10 personen

75 g

theebiscuit

50 g

ongezouten plantenmargarine

360 g

Dr. Oetker bakmix vegan brownies choco

100 ml

water

75 g

verse frambozen

Dit heb je nodig

  • handmixer

Deze vegan brownies met biscuit en frambozen zijn perfect om uit te delen, maar of je dat ook wil is een tweede!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Verkruimel de biscuits grof. Doe de margarine in een kom en klop met een mixer in 1 min. zacht. Voeg de cakemix uit het pak van Dr. Oetker en het water toe en mix 2 min. op de laagste stand en daarna 1 min. op de hoogste stand.

2

Meng het beslag met de biscuit (houd wat biscuit over voor de bovenkant) en verdeel het gelijkmatig over de bijgeleverde bakvorm (uit het pak van Dr. Oetker). Verdeel de frambozen en de rest van de biscuit erover en druk een beetje in het beslag. Bak de brownie in ca. 45 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Laat de brownie helemaal afkoelen en snijd in 10 stukken.