bewaar
Broodje verse roomkaas, gegrilde ham en ei
Broodje verse roomkaas, gegrilde ham en ei
bewaar

Broodje verse roomkaas, gegrilde ham en ei

Dit stokbrood is top voor in de lunchtrommel, mits je het kunt weerstaan tot 12.00u...

15 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

middelgrote eieren

1

vers speltstokbrood

230 g

Paturain verse roomkaas knoflook & fijne kruiden

50 g

eikenbladslamelange

110 g

roasted ham

150 g

rauwkost komkommer

Dit stokbrood is top voor in de lunchtrommel, mits je het kunt weerstaan tot 12.00u...

Aan de slag

1

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes.

2

Snijd het stokbrood in de lengte doormidden. Besmeer beide helften met de verse roomkaas. Beleg de onderste helft achtereenvolgens met de slamelange, roasted ham, rauwkostkomkommer en plakjes ei. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Leg de bovenste helft van het brood erop en druk licht aan. Snijd het stokbrood in stukken en serveer.