Brood­je ver­se room­kaas, ge­gril­de ham en ei

Dit stokbrood is top voor in de lunchtrommel, mits je het kunt weerstaan tot 12.00u...

(0) waardeer
hoofdgerecht Dit stokbrood is top voor in de lunchtrommel, mits je het kunt weerstaan tot 12.00u... 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes.
  2. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden. Besmeer beide helften met de verse roomkaas. Beleg de onderste helft achtereenvolgens met de slamelange, roasted ham, rauwkostkomkommer en plakjes ei. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Leg de bovenste helft van het brood erop en druk licht aan. Snijd het stokbrood in stukken en serveer.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 45 g
    waarvan suikers 3 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 16 g
  • natrium 960 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2020 week 43-44

Broodje verse roomkaas, gegrilde ham en ei

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood­je ver­se room­kaas, ge­gril­de ham en ei

1
1
  • 2 middelgrote eieren

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes.

2
2
  • 1 vers speltstokbrood
  • 230 g Paturain verse roomkaas knoflook & fijne kruiden

Snijd het stokbrood in de lengte doormidden. Besmeer beide helften met de verse roomkaas.

3
3
  • 50 g eikenbladslamelange
  • 110 g roasted ham
  • 150 g rauwkost komkommer

Beleg de onderste helft achtereenvolgens met de slamelange, roasted ham, rauwkostkomkommer en plakjes ei. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4

Leg de bovenste helft van het brood erop en druk licht aan. Snijd het stokbrood in stukken en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.