bewaar
Biefstuk-roomkaas-bruschetta met radijs en bieslook
Biefstuk-roomkaas-bruschetta met radijs en bieslook
bewaar

Biefstuk-roomkaas-bruschetta met radijs en bieslook

Uitgekeken op de alledaagse bruschetta? Beleg 'm eens met roomkaas en biefstuk.

15 min. bereiden
8 min. oventijd
0waarderingen

Ingrediënten

14 porties

1

verse ciabatta

230 g

Paturain verse roomkaas knoflook & fijne kruiden

300 g

biefstuk

40 g

ongezouten roomboter

4

radijsjes

5 g

bieslook

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Uitgekeken op de alledaagse bruschetta? Beleg 'm eens met roomkaas en biefstuk.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ciabatta in 14 sneetjes, besmeer met de Paturain en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.

2

Bestrooi ondertussen de biefstuk met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstuk 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan, laat akoelen en snijd in zo dun mogelijke plakjes.

3

Snijd ondertussen de radijsjes in dunne reepjes en de bieslook grof. Neem de bruschetta uit de oven en verdeel de plakjes biefstuk erover. Garneer met de radijs en bieslook.