bewaar
Bruschetta zalm
Bruschetta zalm
bewaar

Bruschetta zalm

Deze zalmhapjes zijn een lust voor het oog en een feestje voor je mond.

15 min. bereiden
8 min. oventijd
3waarderingen

Ingrediënten

20 porties

1

verse ciabatta

1 el

milde olijfolie

½

rode ui

150 g

koelverse roomkaas met bieslook

200 g

gerookte zalm

4 el

kappertjes in pot

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Deze zalmhapjes zijn een lust voor het oog en een feestje voor je mond.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ciabatta in 20 sneetjes, bestrijk de sneetjes met de olie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de voorverwarmde oven in ca. 8 min. goudbruin. Snijd ondertussen de ui in flinterdunne halve ringen. Verdeel de zuivelspread over de bruschette.

2

Snijd of scheur de zalm in 20 stukken en verdeel mooi over de roomkaas. Verdeel de uienringen erover. Bestrooi de bruschette met de kappertjes.