bewaar
Bruschetta zalm
Bruschetta zalm
bewaar

Bruschetta zalm

Deze zalmhapjes zijn een lust voor het oog en een feestje voor je mond.

15 min. bereiden
8 min. oventijd
7waarderingen

Ingrediënten

20 porties

1

verse ciabatta

1 el

milde olijfolie

½

rode ui

150 g

koelverse roomkaas met bieslook

200 g

gerookte zalm

4 el

kappertjes in pot

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Deze zalmhapjes zijn een lust voor het oog en een feestje voor je mond.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ciabatta in 20 sneetjes, bestrijk de sneetjes met de olie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de voorverwarmde oven in ca. 8 min. goudbruin. Snijd ondertussen de ui in flinterdunne halve ringen. Verdeel de zuivelspread over de bruschette.

2

Snijd of scheur de zalm in 20 stukken en verdeel mooi over de roomkaas. Verdeel de uienringen erover. Bestrooi de bruschette met de kappertjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bruschetta zalm

Deze zalmhapjes zijn een lust voor het oog en een feestje voor je mond.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig