Speculoossandwich met peer en walnoten

Speculoos, peer én walnoten: hallo nieuwe lievelingslunch!

540 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de walnoten 3 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan, laat afkoelen en hak grof.

  2. Rooster ondertussen het brood. Schil de peer en snijd in dunne plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de plakjes peer 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.

  3. Besmeer het brood met de speculoospasta en verdeel de peer over 2 sneetjes. Bestrooi met de walnoten en dek af met de rest van het brood met de besmeerde kant naar beneden. Snijd schuin door en serveer.

Speculoossandwich met peer en walnoten

Speculoos, peer én walnoten: hallo nieuwe lievelingslunch!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Ik heb al een AH profiel