Ge­gril­de-groen­te­tos­ti met pes­to, ham en ge­rasp­te kaas

Tosti deluxe met niet alleen ham en kaas, maar óók groenten en pesto.

(0) waardeer
lunch Tosti deluxe met niet alleen ham en kaas, maar óók groenten en pesto. 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Besmeer de sneetjes brood aan één kant met boter. Keer 4 sneetjes om en bestrijk deze aan de andere kant elk met een ½ el pesto.
  2. Beleg met de ham, gegrilde groente en kaas. Dek af met de rest van het brood met de boterkant naar boven.
  3. Verhit 2 ruime koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s in 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Meng de rest van de pesto met het water en serveer erbij.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 31 g
    waarvan verzadigd 13 g
  • natrium 760 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2018 week 33-36

Gegrilde-groentetosti met pesto, ham en geraspte kaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­gril­de-groen­te­tos­ti met pes­to, ham en ge­rasp­te kaas

1
1
  • 8 sneetjes wit vloerbrood
  • 40 g ongezouten roomboter
  • 190 g grilled vegetable pesto

Besmeer de sneetjes brood aan één kant met boter. Keer 4 sneetjes om en bestrijk deze aan de andere kant elk met een ½ el pesto.

2
2
  • 100 g beenham
  • 450 g diepvries gegrilde groenten
  • 100 g geraspte kaas voor ovengratin

Beleg met de ham, gegrilde groente en kaas. Dek af met de rest van het brood met de boterkant naar boven.

3
3
  • 1 el water

Verhit 2 ruime koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s in 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Meng de rest van de pesto met het water en serveer erbij.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.