Havermout met peer, dadels en walnoten

Guur weer? Ga voor deze warme herfstige havermout met peer.

370 kcal

20 min. bereiden

4.6/5

(57)

Ingrediënten

Aantal personen

Beter Eten 3 - 2021 - Beter Eten 3 - 2021

Aan de slag

  1. Schil de peren, snijd in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes.

  2. Verhit de olie in een steelpan en bak de peer 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de melk toe en breng aan de kook. Voeg de havermout en kaneel toe en laat al roerend op laag vuur in 5 min. inkoken tot pap.

  3. Snijd ondertussen de dadels in stukjes en hak de walnoten grof. Verdeel de havermout over de kommen en verdeel de dadels en walnoten erover.

Wat vond je van dit recept?

Havermout met peer, dadels en walnoten

Guur weer? Ga voor deze warme herfstige havermout met peer.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig