bewaar
Plaattaart met geroosterde groenten en geitenkaas
Plaattaart met geroosterde groenten en geitenkaas
bewaar

Plaattaart met geroosterde groenten en geitenkaas

In vijf minuten een veggie-feestje op tafel!

5 min. bereiden
25 min. oventijd
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

270 g

vers bladerdeeg

150 g

zachte geitenkaas

½

basisrecept geroosterde groenten (bayaldi)

In vijf minuten een veggie-feestje op tafel!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Rol het bladerdeeg uit op het meegeleverde bakpapier en leg op een bakplaat. Besmeer het deeg met de zachte geitenkaas en bak de plaattaart 15 min. in het midden van de oven.

3

Neem de plaattaart uit de oven en verdeel het basisrecept er dakpansgewijs over. Bak nog 10 min. in het midden van de oven.

tip

serveertipJe kunt de plaattaart ook op kamer- temperatuur serveren.

bereidingstipZoek op de site naar 1194259 voor het basisrecept van "Geroosterde groenten (bayaldi)".

serveertipLekker met tuinkers.