bewaar
Jalapeño-poppers
Jalapeño-poppers
bewaar

Jalapeño-poppers

Poppen maar: die jalapeño-poppers!

5 min. bereiden
15 min. oventijd
pittig
10waarderingen

Ingrediënten

12 porties

6

jalapeñopepers

30 g

cheddar

1 tl

uienpoeder

100 g

roomkaas naturel

2 el

panko

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Poppen maar: die jalapeño-poppers!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de jalapeñopepers in de lengte doormidden, maar probeer het steeltje eraan te laten. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel of een mesje. Klop alle pitjes eruit.

2

Rasp de cheddar. Meng de helft van de cheddar met de uienpoeder door de roomkaas en vul de pepers ermee. Bestrooi de gevulde pepers met de rest van de cheddar en de panko.

3

Verdeel de pepers over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 15 min. totdat de kaas mooi goudbruin kleurt.