Aziatische slawraps met kip & rijst

Gebruik sla als wrap en vul ze met pandanrijst en kip met sesam ketjap.

510 kcal

15 min. bereiden

4.4/5

(102)

Ingrediënten

Aantal personen

2020 week 11-12 - 2020 week 11-12

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat staan tot gebruik.

  2. Snipper ondertussen de uien. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en het kipgehakt 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de spitskool en de helft van de woksaus toe en roerbak 3 min. Haal ondertussen de blaadjes van de kropjes sla los en snijd de bosui in dunne ringen.

  3. Serveer de rijst, het kipgehakt, de rest van de woksaus, de bosui en het sesamzaad in aparte kommetjes. Schep steeds wat rijst, kipgehakt, bosui en sesam- zaad in een slablad, rol op en dip in de woksaus.

Wat vond je van dit recept?

Aziatische slawraps met kip & rijst

Gebruik sla als wrap en vul ze met pandanrijst en kip met sesam ketjap.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig