Roerbak van vega shoarma, paprika & teriyaki
Een snel recept dat binnen 10 minuten op tafel staat? Check!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g witte snelkookrijst
- 3 bosuitjes
- 2 el sesamolie
- 350 g vega shoarma
- 800 g koelverse Hollandse roerbakgroente zoete puntpaprika sperziebonen
- 100 ml woksaus teriyaki
- 2 el sojasaus
- 1 el wit sesamzaad
Advertentie
Bereiden
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.
- Verhit de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en bak de shoarma 1 min. Voeg de roerbakgroente, teriyakisaus en sojasaus toe en bak 8 min. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min.
- Serveer de roerbak met de rijst. Bestrooi met het sesamzaad.
variatietip:
Liever een roerbak mét vlees? Maak ’m dan met kipfiletreepjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 580 kcal
- eiwit 27 g
-
koolhydraten 77 g
waarvan suikers 11 g -
vet 15 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 1.160 mg
- vezels 14 g
Ook te zien in
Roerbak van vega shoarma, paprika & teriyaki
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Roerbak van vega shoarma, paprika & teriyaki
- 300 g witte snelkookrijst
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 3 bosuitjes
Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.
- 2 el sesamolie
- 350 g vega shoarma
Verhit de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en bak de shoarma 1 min.
- 800 g koelverse Hollandse roerbakgroente zoete puntpaprika sperziebonen
- 100 ml woksaus teriyaki
- 2 el sojasaus
Voeg de roerbakgroente, teriyakisaus en sojasaus toe en bak 8 min. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min.
- 1 el wit sesamzaad
Serveer de roerbak met de rijst. Bestrooi met het sesamzaad.
variatietip:
Liever een roerbak mét vlees? Maak ’m dan met kipfiletreepjes.