Ingrediënten
4 personen
2 el
zonnebloemolie
50 g
AH Biologisch popcorn mais
3 el
milde olijfolie
1 el
soto kruiden
½ tl
zeezout
Aan de slag
Verhit de zonnebloemolie op hoog vuur in een pan met dikke bodem (bijvoorbeeld een braadpan). Voeg de popcornmais toe, roer door en doe de deksel op de pan. Zet het vuur middelhoog als de popcorn gaat poppen. Schud tussendoor een paar keer met de pan. Als je geen plofjes meer hoort, is de popcorn klaar.
Verwarm de olijfolie met de specerijen in een koekenpan en laat op laag vuur 3 min. fruiten. Meng samen met het zeezout door de popcorn.
Hartige popcorn
Popcorn met een smaakje!

4 personen
215 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de zonnebloemolie op hoog vuur in een pan met dikke bodem (bijvoorbeeld een braadpan). Voeg de popcornmais toe, roer door en doe de deksel op de pan. Zet het vuur middelhoog als de popcorn gaat poppen. Schud tussendoor een paar keer met de pan. Als je geen plofjes meer hoort, is de popcorn klaar.
Verwarm de olijfolie met de specerijen in een koekenpan en laat op laag vuur 3 min. fruiten. Meng samen met het zeezout door de popcorn.
variatietip:Je kunt de soto als variatie ook vervangen door een ander specerijenmengsel, bijvoorbeeld garam masala of ras el hanout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 el zonnebloemolie
50 g AH Biologisch popcorn mais
3 el milde olijfolie
1 el soto kruiden
½ tl zeezout