Kiproerbak met (aardappel) wokjes

Aardappelblokjes? Aardappelwokjes! Met kippendij en Hollandse roerbakgroente.

560 kcal

10 min. bereiden, 15 min. wachten

3.8/5

(38)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 teen knoflook

    knoflook

  • 3 cm verse gember

    verse gember

  • 2 eetlepel arachideolie

    arachideolie

  • 400 gram kipdijfiletreepjes

    kipdijfiletreepjes

  • 800 gram Hollandse roerbakgroenten

    Hollandse roerbakgroenten

  • 900 gram CêlaVíta wokjes

    CêlaVíta wokjes

  • 1 eetlepel kerriepoeder

    kerriepoeder

  • 200 ml kokosmelk

    kokosmelk

  • 15 gram verse koriander

    verse koriander

Aan de slag

  1. Snijd de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een wok of grote hapjespan en roerbak de knoflook, gember en kipdijfiletreepjes in 3 min. rondom goudbruin op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente, wokjes en kerriepoeder toe en roerbak 5 min. mee.

  2. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat met de deksel op de pan 15 min. op middelhoog vuur stoven, roer regelmatig. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de koriander fijn. Verdeel de roerbak over diepe borden en garneer met de koriander.

Wat vond je van dit recept?

Kiproerbak met (aardappel) wokjes

Aardappelblokjes? Aardappelwokjes! Met kippendij en Hollandse roerbakgroente.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig