Kiproerbak met (aardappel) wokjes
Aardappelblokjes? Aardappelwokjes! Met kippendij en Hollandse roerbakgroente.
560 kcal
10 min. bereiden, 15 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1 teen knoflook
knoflook
3 cm verse gember
verse gember
2 eetlepel arachideolie
arachideolie
400 gram kipdijfiletreepjes
kipdijfiletreepjes
800 gram Hollandse roerbakgroenten
Hollandse roerbakgroenten
900 gram CêlaVíta wokjes
CêlaVíta wokjes
1 eetlepel kerriepoeder
kerriepoeder
200 ml kokosmelk
kokosmelk
15 gram verse koriander
verse koriander
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2019 nr. 09 - Heerlijke avondjes
Snijd de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een wok of grote hapjespan en roerbak de knoflook, gember en kipdijfiletreepjes in 3 min. rondom goudbruin op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente, wokjes en kerriepoeder toe en roerbak 5 min. mee.
Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat met de deksel op de pan 15 min. op middelhoog vuur stoven, roer regelmatig. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de koriander fijn. Verdeel de roerbak over diepe borden en garneer met de koriander.
Kiproerbak met (aardappel) wokjes
Aardappelblokjes? Aardappelwokjes! Met kippendij en Hollandse roerbakgroente.

hoofdgerecht
4 personen
560 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een wok of grote hapjespan en roerbak de knoflook, gember en kipdijfiletreepjes in 3 min. rondom goudbruin op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente, wokjes en kerriepoeder toe en roerbak 5 min. mee.
Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat met de deksel op de pan 15 min. op middelhoog vuur stoven, roer regelmatig. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de koriander fijn. Verdeel de roerbak over diepe borden en garneer met de koriander.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 teen knoflook
3 cm verse gember
2 el arachideolie
400 g kipdijfiletreepjes
800 g Hollandse roerbakgroenten
900 g CêlaVíta wokjes
1 el kerriepoeder
200 ml kokosmelk
15 g verse koriander




