bewaar
Nasi goreng met vegetarische Kipstuckjes en satésaus
Nasi goreng met vegetarische Kipstuckjes en satésaus
bewaar

Nasi goreng met vegetarische Kipstuckjes en satésaus

Geef ons maar nasi goreng.

20 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zilvervliesrijst

2 el

arachideolie

160 g

Vegetarische Slager kipstuckjes

600 g

Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi

19 g

Conimex nasi kruidenmix

4

middelgrote eieren

200 g

Calvé pindasaus mild

75 g

Conimex cassave kroepoek

Geef ons maar nasi goreng.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 1 el olie in een wok en bak de Kipstuckjes 2 min. Voeg de wokgroenten en kruidenmix toe en bak 5 min. mee. Voeg de rijst toe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Klop ondertussen de eieren los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, schenk het eimengsel erbij en roer door. Doe de deksel op de pan en laat de omelet 5 min. op laag vuur garen. Verwarm ondertussen de pindasaus al roerend in een (steel)pan 3 min. op middelhoog vuur.

3

Verdeel de nasi over 4 borden. Halveer de omelet, snijd in repen en verdeel over de nasi. Serveer met de pindasaus en kroepoek.

variatietip Je kunt de vegetarische Kipstuckjes ook vervangen door ongezouten cashewnoten (zak 170 g). Hak deze grof en rooster kort in een pan zonder olie of boter. Bestrooi de nasi ermee.