bewaar
Mac and cheese in een gourmetpannetje
Mac and cheese in een gourmetpannetje
bewaar

Mac and cheese in een gourmetpannetje

Tijd voor gourmetten 2.0: mac 'n cheese past óók in een minipan.

20 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

6 porties

150 g

macaroni

100 g

zuivelspread

75 g

geraspte belegen kaas

½ tl

gemalen nootmuskaat

2

bosuitjes

45 g

Parmigiano Reggiano-poeder

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Tijd voor gourmetten 2.0: mac 'n cheese past óók in een minipan.

Aan de slag

1

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de zuivelspread, geraspte belegen kaas en nootmuskaat door de warme macaroni. Snijd de bosui in dunne ringen.

2

Serveer de macaroni en Parmezaanse kaas in losse bakjes bij het gourmetten. Verdeel de macaroni over de gourmetpannetjes en bestrooi met het kaaspoeder. Laat in 3 min. onder de grill van het gourmetstel smelten. Bestrooi met wat bosui en serveer.

Mac 'n cheese gourmetpannetje

Instructievideo - 00:22 min.