bewaar
Naanbrood belegd met hummus & geroosterde groente
Naanbrood belegd met hummus & geroosterde groente
bewaar

Naanbrood belegd met hummus & geroosterde groente

Naanbrood blijkt een ideale bodem voor hummus.

15 min. bereiden
10 min. oventijd
licht pittig
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

winterpeen

400 g

koelvers bloemkoolroosje

70 g

Fairtrade Original Libanese geroosterde bloemkool kruidenpasta

8

plain mini naans

200 g

hummus pikant

85 g

rucola

50 g

granaatappelpitjes

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Naanbrood blijkt een ideale bodem voor hummus.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de winterpeen, halveer in de lengte en snijd in halve plakken van 1 cm dik. Verdeel de bloemkoolroosjes in kleinere roosjes en meng met de winterpeen en kruidenpasta. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in het midden van de oven in ca. 10 min. beetgaar.

2

Verdeel de naanbroden over een ovenrooster en verwarm de laatste 5 min. mee met de groente.

3

Besmeer de naanbroden met de hummus. Schep de groente om met de rucola en verdeel over de naanbroden. Bestrooi met de granaatappelpitjes.

algemeenKun je in de winkel geen mini naanbroden vinden, neem dan 4 grote naanbroden.