bewaar
Zelfgemaakte surimisalade
Zelfgemaakte surimisalade
bewaar

Zelfgemaakte surimisalade

Deze surimisalade met ei is heerlijk voor bij de borrel, of eet 'm als lunch op een wit bolletje.

10 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

middelgrote eieren

7½ g

verse platte peterselie

1 stengel

bleekselderij

250 g

verse surimisnippers

4 el

Zaanse mayonaise

1 tl

knoflookpoeder

½ el

wittewijnazijn

Deze surimisalade met ei is heerlijk voor bij de borrel, of eet 'm als lunch op een wit bolletje.

Aan de slag

1

Kook de eieren in 8 min. hard. Snijd ondertussen de peterselie fijn en de bleekselderij in zeer dunne boogjes.

2

Prak de eieren met een vork. Meng met de peterselie, bleekselderij, surimisnippers, mayonaise, knoflookpoeder en wittewijnazijn.

tip

combinatietipLekker op een wit puntje met botersla.

variatietipIn plaats van surimisnippers kun je ook surimisticks gebruiken. Snijd 200 g surimisticks fijn en meng met de overige ingrediënten.