Zelfgemaakte ravigotesaus
Zelfgemaakte ravigotesaus
bewaar
bewaar

Zelfgemaakte ravigotesaus

Deze koude, Franse ravigotesaus is lekker fris voor over de sla bijvoorbeeld!

15 min. bereiden
68waarderingen

Aan de slag

1

Meng de mayonaise met de zure room en de mosterd. Snijd de augurken in kleine blokjes van ca. 1/2 cm (brunoise). Voeg samen met de sjalot toe aan het mayonaisemengsel.

2

Haal de blaadjes van de takjes peterselie en snijd fijn. Voeg de peterselie, de bieslook, de dragon en de kappertjes toe. Breng de saus op smaak met peper en zout.

Ravigottesaus

Instructievideo - 02:32 min.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zelfgemaakte ravigotesaus

Deze koude, Franse ravigotesaus is lekker fris voor over de sla bijvoorbeeld!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig