bewaar
Zelfgemaakte ravigotesaus
Zelfgemaakte ravigotesaus
bewaar

Zelfgemaakte ravigotesaus

Deze koude, Franse ravigotesaus is lekker fris voor over de sla bijvoorbeeld!

15 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6 el

mayonaise

2 el

zure room

2 tl

grove mosterd

2

zure augurken

1

sjalot

10 g

verse platte peterselie

13 g

verse bieslook

2 tl

gedroogde dragon

1 el

kappertjes

Deze koude, Franse ravigotesaus is lekker fris voor over de sla bijvoorbeeld!

Aan de slag

1

Meng de mayonaise met de zure room en de mosterd. Snijd de augurken in kleine blokjes van ca. 1/2 cm (brunoise). Voeg samen met de sjalot toe aan het mayonaisemengsel.

2

Haal de blaadjes van de takjes peterselie en snijd fijn. Voeg de peterselie, de bieslook, de dragon en de kappertjes toe. Breng de saus op smaak met peper en zout.

Ravigottesaus

Instructievideo - 02:32 min.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.