Knäckebröd met geitenkaas, aardbeien en gekaramelliseerde pecannoten
Met deze ontbijtcrackers met vers fruit, nootjes en geitenkaas is ontbijten een feestje!
Ingrediënten
4 personen
50 g
ongebrande pecannoten
½ el
vloeibare honing
250 g
verse aardbeien
8 stuks
Wasa knäckebröd 100
125 g
verse geitenkaas naturel 45+
Dit heb je nodig
bakpapier
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de honing toe, schep goed om en bak nog 1 min. Schep de noten uit de pan en verdeel ze over een stuk bakpapier, zodat ze niet aan elkaar plakken. Laat afkoelen.
Snijd ondertussen de aardbeien in plakjes. Besmeer de crackers met de geitenkaas en verdeel de aardbeien erover. Hak de gekaramelliseerde pecannoten grof en strooi over de aardbeien.
Knäckebröd met geitenkaas, aardbeien en gekaramelliseerde pecannoten
Met deze ontbijtcrackers met vers fruit, nootjes en geitenkaas is ontbijten een feestje!

4 personen
280 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de honing toe, schep goed om en bak nog 1 min. Schep de noten uit de pan en verdeel ze over een stuk bakpapier, zodat ze niet aan elkaar plakken. Laat afkoelen.
Snijd ondertussen de aardbeien in plakjes. Besmeer de crackers met de geitenkaas en verdeel de aardbeien erover. Hak de gekaramelliseerde pecannoten grof en strooi over de aardbeien.
bereidingstip:Je kunt ook kant-en-klare gekaramelliseerde pecannoten gebruiken.
serveertip:Lekker met extra honing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)50 g ongebrande pecannoten
½ el vloeibare honing
250 g verse aardbeien
8 stuks Wasa knäckebröd 100
125 g verse geitenkaas naturel 45+
Dit heb je nodig
bakpapier