bewaar
Knäckebröd met geitenkaas, aardbeien en gekaramelliseerde pecannoten
Knäckebröd met geitenkaas, aardbeien en gekaramelliseerde pecannoten
bewaar

Knäckebröd met geitenkaas, aardbeien en gekaramelliseerde pecannoten

Met deze ontbijtcrackers met vers fruit, nootjes en geitenkaas is ontbijten een feestje!

15 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

ongebrande pecannoten

½ el

vloeibare honing

250 g

verse aardbei

8 stuks

Wasa knäckebröd 100

125 g

verse geitenkaas naturel 45+

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Met deze ontbijtcrackers met vers fruit, nootjes en geitenkaas is ontbijten een feestje!

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de honing toe, schep goed om en bak nog 1 min. Schep de noten uit de pan en verdeel ze over een stuk bakpapier, zodat ze niet aan elkaar plakken. Laat afkoelen.

2

Snijd ondertussen de aardbeien in plakjes. Besmeer de crackers met de geitenkaas en verdeel de aardbeien erover. Hak de gekaramelliseerde pecannoten grof en strooi over de aardbeien.

tip

bereidingstipJe kunt ook kant-en-klare gekaramelliseerde pecannoten gebruiken.

serveertipLekker met extra honing.