
Noedelsalade met broccolirijst, rivierkreeftjes en gemberdressing
Snelle maaltijdsalade met rijstnoedels, cashewnootjes en Aziatische dressing van soja, sesamolie en gember.
425 kcal (voedingswaarden)
15 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
225 g
rijstnoedels
400 g
broccolirijst
1 el
Japanse sojasaus
1 el
gembersiroop
1 el
sesamolie
410 g
atjar tjampoer
6
salade-uitjes
200 g
verse rivierkreeftjes
50 g
ongezouten cashewnoten
Snelle maaltijdsalade met rijstnoedels, cashewnootjes en Aziatische dressing van soja, sesamolie en gember.
Aan de slag
1
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de broccolirijst in een vergiet en giet de noedels hierboven af. Laat uitlekken.
2
Maak ondertussen een dressing van de sojasaus, gembersiroop en sesamolie en schep door het noedels-broccolirijstmengsel.
3
Laat de atjar uitlekken. Snijd de salade-ui in dunne ringetjes. Meng de atjar en salade-ui met de rivierkreeftjes door de noedels.
4
Hak de cashewnoten grof en strooi ze over de salade.