Ont­bijt­tri­f­le met mang­o­pu­ree & can­tuc­ci­ni-ko­kos­crum­ble

Als je je dag hiermee begint, waan je je meteen op vakantie!

(0) waardeer
ontbijt Als je je dag hiermee begint, waan je je meteen op vakantie! 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • blender

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 2 min. op laag vuur goudbruin. Hak de cantuccini fijn en meng met de kokos. Pers de sinaasappel uit en pureer 2 el sap samen met de mangostukjes in de blender.
  2. Verdeel ⅓ van de cantuccini-kokoscrumble en de helft van de hangop over de glazen. Verdeel de mangopuree en vervolgens weer ⅓ van de crumble en de rest van de hangop erover. Bestrooi met de rest van de crumble.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 200 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2019 week 15-16

Ontbijttrifle met mangopuree & cantuccini-kokoscrumble

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ont­bijt­tri­f­le met mang­o­pu­ree & can­tuc­ci­ni-ko­kos­crum­ble

1
1
  • 2 el kokossnippers

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 2 min. op laag vuur goudbruin.

2
2
  • 175 g cantuccini alla mandorla

Hak de cantuccini fijn en meng met de kokos.

3
3
  • 1 sinaasappel
  • 250 g diepvries doosjevol mangostukjes

Pers de sinaasappel uit en pureer 2 el sap samen met de mangostukjes in de blender.

4
4
  • 250 g hangop

Verdeel ⅓ van de cantuccini-kokoscrumble en de hangop over de glazen.

5
5
  • 250 g hangop

Verdeel de mangopuree en vervolgens weer ⅓ van de crumble en de rest van de hangop erover.

6
6

Bestrooi met de rest van de crumble.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.