bewaar
Chocolade panna cotta met cantucciniroom
Chocolade panna cotta met cantucciniroom
bewaar

Chocolade panna cotta met cantucciniroom

Kwartiertje bereiden, even opstijven... en je showstoppertoetje is klaar.

15 min. bereiden
2 uur wachten
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 blaadjes

witte gelatine

300 ml

volle Chocomel

4

cantuccini

8 el

opgeklopte slagroom in beker

Kwartiertje bereiden, even opstijven... en je showstoppertoetje is klaar.

Aan de slag

1

Laat de blaadjes gelatine weken in koud water. Verwarm op laag vuur 2 el chocolademelk in een steelpan (per 4 personen).

2

Neem de steelpan van het vuur. Knijp de gelatine uit en laat al roerend oplossen in de warme chocolademelk. Meng met de rest van de chocolademelk en schenk in glaasjes of bekertjes. Zet minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven.

3

Hak de koekjes grof en schep door de slagroom. Verdeel de cantucciniroom over de panna cotta en serveer.

tip

bereidingstipJe kunt dit gerecht tot en met het opstijven van te voren maken. Maak vlak voor het serveren af met de cantucciniroom.