bewaar
Gegrild brood met romige kruidensalade en garnalen
Gegrild brood met romige kruidensalade en garnalen
bewaar

Gegrild brood met romige kruidensalade en garnalen

Uitgebreid lunchen wil je elke dag door brood te beleggen met salade en garnalen.

20 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

middelgrote eieren

1

AH Liefde & Passie volkorenbrood

2 el

traditionele olijfolie

1

knoflook

175 g

Johma Twents kruidentuintjesalade

40 g

rucola

100 g

cocktailgarnalen

Dit heb je nodig

  • grillpan

  • bakkwast

Uitgebreid lunchen wil je elke dag door brood te beleggen met salade en garnalen.

Aan de slag

1

Kook de eieren in 6½ min. halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in partjes.

2

Verhit ondertussen de grillpan. Snijd per persoon 2 wat dikkere sneetjes van het brood. Bestrijk beide kanten met de olie en gril de sneetjes in 2 delen in ca. 6 min. goudbruin. Keer halverwege Halveer de knolook en wrijf met het snijvlak over de gegrilde sneetjes brood.

3

Beleg deze achtereenvolgens met Twents kruidentuintjesalade, de rucola, cocktailgarnalen en partjes ei. Breng op smaak met peper.