bewaar
Prei-paddenstoelenomelet met volkorenbrood
Prei-paddenstoelenomelet met volkorenbrood
bewaar

Prei-paddenstoelenomelet met volkorenbrood

Warm heel lekker, maar maak 'm gerust eerder en neem koud mee voor de lunch.

20 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

2 personen

½ el

traditionele olijfolie

100 g

fijngesneden prei

½ tl

gedroogde tijm

100 g

paddenstoelenmelange

3

middelgrote eieren

2 sneetjes

AH Liefde & Passie volkorenbrood

10 g

dieet halvarine

Warm heel lekker, maar maak 'm gerust eerder en neem koud mee voor de lunch.

Aan de slag

Verhit de olie in een hapjespan en bak de prei en tijm 3 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de paddenstoelen in plakjes, voeg toe aan de prei en bak nog 5 min. Breng op smaak met peper. Klop ondertussen de eieren los en schenk over de groenten in de pan. Doe de deksel op de pan en laat in ca. 10 min. op laag vuur gaar worden. Neem de omelet uit de pan en snijd in kwarten. Serveer met het volkorenbrood, besmeerd met de halvarine.

combinatietipLekker met wat rucola.