bewaar
Paddenstoelenomelet
Paddenstoelenomelet
bewaar

Paddenstoelenomelet

Dit hartige én vegetarische ontbijt is de perfecte start van je dag.

15 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

paddenstoelen voor risotto

6

middelgrote eieren

100 ml

volle melk

½ tl

zout

25 g

ongezouten roomboter

1

petit cereales

13 g

verse bieslook

Dit hartige én vegetarische ontbijt is de perfecte start van je dag.

Aan de slag

1

Snijd de grote paddenstoelen doormidden of in plakjes. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Klop de eieren los met de melk en het zout.

2

Verhit de boter in een koekenpan en bak de paddenstoelen 3 min. op middelhoog vuur. Schenk het eimengsel erbij en zet het vuur laag. Roer 1 keer door met een houten spatel en laat de omelet op laag vuur met een deksel op de pan in 10 min. gaar worden.

3

Snijd het brood in kwarten en snijd de kwarten open. Verdeel de omelet met een houten spatel in 4 stukken en beleg het brood ermee. Snijd de bieslook fijn. Bestrooi de omelet met de bieslook en eventueel wat peper en zout.

Paddenstoelenomelet

Instructievideo - 01:50 min.

Paddenstoelenomelet

Dit hartige én vegetarische ontbijt is de perfecte start van je dag.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig