bewaar
Paddenstoelenomelet
Paddenstoelenomelet
bewaar

Paddenstoelenomelet

Dit hartige én vegetarische ontbijt is de perfecte start van je dag.

15 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

paddenstoelen voor risotto

6

middelgrote eieren

100 ml

volle melk

½ tl

zout

25 g

ongezouten roomboter

1

petit cereales

13 g

verse bieslook

Aan de slag

1

Snijd de grote paddenstoelen doormidden of in plakjes. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Klop de eieren los met de melk en het zout.

2

Verhit de boter in een koekenpan en bak de paddenstoelen 3 min. op middelhoog vuur. Schenk het eimengsel erbij en zet het vuur laag. Roer 1 keer door met een houten spatel en laat de omelet op laag vuur met een deksel op de pan in 10 min. gaar worden.

3

Snijd het brood in kwarten en snijd de kwarten open. Verdeel de omelet met een houten spatel in 4 stukken en beleg het brood ermee. Snijd de bieslook fijn. Bestrooi de omelet met de bieslook en eventueel wat peper en zout.

Paddenstoelenomelet

Instructievideo - 01:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paddenstoelenomelet

Dit hartige én vegetarische ontbijt is de perfecte start van je dag.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig