bewaar
Meringues met gemarineerde bramen, granaatappelpitjes & frambozen
Meringues met gemarineerde bramen, granaatappelpitjes & frambozen
bewaar

Meringues met gemarineerde bramen, granaatappelpitjes & frambozen

10 min. bereiden
10 min. wachten
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

citroen

7½ g

verse basilicum

2 el

Ponti aceto balsamico di Modena Invecchiato

150 g

bramen

100 g

frambozen

50 g

zongerijpte granaatappelpitjes

4 stuks

aardbeimeringue

250 g

opgeklopte slagroom in beker

Aan de slag

1

Rasp de gele schil van de citroen. Haal de blaadjes van de basilicum en snijd de helft fijn. Meng een ½ el citroenrasp (per 4 personen), de balsamicoazijn en het fijngesneden basilicum in een kom. Voeg de bramen, frambozen en granaatappelpitjes toe en schep voorzichtig om. Laat 10 min. marineren.

2

Verdeel de aardbeimeringues over de borden. Schep het fruit erover. Garneer met de geklopte slagroom en de rest van de basilicumblaadjes.