Ovenschotel met chipolata en hummus
Groenten, chipolataworstjes, kikkererwten en ras el hanout. Alles op de bakplaat, je oven doet de rest.
590 kcal
10 min. bereiden, 15 min. oventijd
Ingrediënten
Aantal personen
800 g
1
800 g
8
2 el
2 el
200 g
Dit heb je nodig
bakpapier
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2019 week 33-36 - 2019 week 33-36
Allerhande Box Week 50 2018 - Allerhande Box Week 50 2018
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de grote bloemkoolroosjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukken van 2 cm breed. Doe de kikkererwten in een vergiet, spoel af onder koud stromend water. Halveer de chipolataworstjes.
Meng de bloemkool, paprika, kikkererwten en worstjes met de ras el hanout en olie. Bestrooi met peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven gaar. Schep halverwege om.
Verdeel de ovenschotel over de borden en serveer met de hummus.
- algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
Ovenschotel met chipolata en hummus
Groenten, chipolataworstjes, kikkererwten en ras el hanout. Alles op de bakplaat, je oven doet de rest.

hoofdgerecht
4 personen
590 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de grote bloemkoolroosjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukken van 2 cm breed. Doe de kikkererwten in een vergiet, spoel af onder koud stromend water. Halveer de chipolataworstjes.
Meng de bloemkool, paprika, kikkererwten en worstjes met de ras el hanout en olie. Bestrooi met peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven gaar. Schep halverwege om.
Verdeel de ovenschotel over de borden en serveer met de hummus.
algemeen:Dit is een Allerhande Box gerecht.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
800 g koelverse bloemkoolroosjes
1 rode paprika
800 g kikkererwten in blik
8 runderchipolataworstjes
2 el Euroma Original spices by Jonnie Boer ras el hanout
2 el milde olijfolie
200 g hummus naturel
Dit heb je nodig
bakpapier




