Een­per­soons fram­bo­zen­crum­ble

To crumble or not to crumble? Het antwoord op deze vraag is toch altijd ja!

(4) waardeer
nagerecht To crumble or not to crumble? Het antwoord op deze vraag is toch altijd ja! 1 personen
4 4

Advertentie

Ingrediënten

1 persoon

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • ovenbestendig schaaltje (ca. Ø 8 cm)

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Prak de frambozen en schep in het ovenschaaltje. Hak de bitterkoekjes fijn en verdeel over de frambozen. Verdeel daar het amandelschaafsel over.
  3. Bak in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin. Neem uit de oven en serveer met de crème fraîche.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 230 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 40 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in
december 2018

Eenpersoons frambozencrumble

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Een­per­soons fram­bo­zen­crum­ble

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 100 g diepvries frambozen
  • 30 g bitterkoekjes
  • ½ el amandelschaafsel

Prak de frambozen en schep in het ovenschaaltje. Hak de bitterkoekjes fijn en verdeel over de frambozen. Verdeel daar het amandelschaafsel over.

3
3
  • 1 el crème fraîche

Bak in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin. Neem uit de oven en serveer met de crème fraîche.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.