Ingrediënten
1 persoon
75 g
diepvries bessen en bramen
150 g
koelverse plantaardige variatie op yoghurt kokos
1 el
kraanwater
2
passievruchten
30 g
blauwe bessen
1 el
zongerijpte granaatappelpitjes
Dit heb je nodig
blender
Aan de slag
Doe het diepvriesfruit in de blender en voeg ⅓ van de kokosyochurt en het water toe. Pureer tot een gladde smoothie en doe in een kom. Schep de rest van de kokosyochurt erop en maak eventueel een mooie swirl.
Halveer de passievruchten en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Schep het vruchtvlees aan de rand van de smoothiebowl. Garneer met de blauwe bessen en granaatappelpitjes.
Smoothiebowl
Nooit eerder zagen we zo'n knap kommetje.

null personen
365 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe het diepvriesfruit in de blender en voeg ⅓ van de kokosyochurt en het water toe. Pureer tot een gladde smoothie en doe in een kom. Schep de rest van de kokosyochurt erop en maak eventueel een mooie swirl.
Halveer de passievruchten en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Schep het vruchtvlees aan de rand van de smoothiebowl. Garneer met de blauwe bessen en granaatappelpitjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)75 g diepvries bessen en bramen
150 g koelverse plantaardige variatie op yoghurt kokos
1 el kraanwater
2 passievruchten
30 g blauwe bessen
1 el zongerijpte granaatappelpitjes
Dit heb je nodig
blender