bewaar
Griekse yoghurt met geroosterde peer
Griekse yoghurt met geroosterde peer
bewaar

Griekse yoghurt met geroosterde peer

Voor zo’n ontbijtje mogen ze je vast wel wakker maken: romige Griekse yoghurt met peer, kaneel en honing uit de oven.

5 min. bereiden
15 min. oventijd
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

peren

50 g

ongezouten pecannoten

15 g

ongezouten roomboter

1 tl

gemalen kaneel

6 el

vloeibare honing

500 g

Griekse yoghurt

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (15 x 20 cm)

Voor zo’n ontbijtje mogen ze je vast wel wakker maken: romige Griekse yoghurt met peer, kaneel en honing uit de oven.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de peren in kwarten en verwijder het klokhuis. Hak de pecannoten grof en snijd de boter in blokjes.

2

Verdeel de peren en boter over de ovenschaal en bestrooi met de kaneel, honing en gehakte pecannoten. Bak in ca. 15 min. gaar in de oven.

3

Verdeel de Griekse yoghurt over kommen en verdeel de peren met de kaneel-honingsaus en pecannoten erover.