Yiaoúrti me méli ke karídhia - Griekse yoghurt met honing en walnoten

mediterraan
nagerecht
4 personen
3
73
Advertentie
Ingrediënten
Advertentie
Bereiden
Verdeel de yoghurt over coupes of schaaltjes. Laat de honing boven de yoghurt van een lepel lopen. Leg de walnoten erop en strooi eventueel wat kaneel over de yoghurt.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 330 kcal
- eiwit 11 g
- koolhydraten 19 g
-
vet 23 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Yiaoúrti me méli ke karídhia - Griekse yoghurt met honing en walnoten
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Yiaoúrti me méli ke karídhia - Griekse yoghurt met honing en walnoten
- 600 g Griekse yoghurt
- 4 el vloeibare honing
Verdeel de yoghurt over coupes of schaaltjes. Laat de honing boven de yoghurt van een lepel lopen.
- 50 g ongebrande walnoten
- 1 tl kaneel
Leg de walnoten erop en strooi eventueel wat kaneel over de yoghurt.