bewaar
Griekse yoghurt met bramen en basilicum
Griekse yoghurt met bramen en basilicum
bewaar

Griekse yoghurt met bramen en basilicum

Een nagerecht dat binnen vijf minuten op tafel staat: kun je zelf ook gewoon borrelen!

5 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

dadel & notenrepen pistache

5 g

verse basilicum

500 ml

Griekse yoghurt 0%

150 g

bramen

2 el

vloeibare honing

Een nagerecht dat binnen vijf minuten op tafel staat: kun je zelf ook gewoon borrelen!

Aan de slag

1

Snijd de dadel- en notenrepen in kleine stukjes. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en scheur in stukjes.

2

Verdeel de yoghurt over de glazen. Verdeel de helft van de stukjes reep, de helft van de bramen en de helft van de honing erover. Bestrooi met de helft van het basilicum.

3

Maak zo nog een laag met de rest van de yoghurt, stukjes reep, bramen, honing en basilicum.

serveertipJe kunt dit gerecht ook als ontbijt of lunch eten. De hoeveelheid is dan geschikt voor 2 personen.