Tomatensalsa van geraspte rauwe tomaten
Binnen tien minuten staat deze verse tomatensalsa al op tafel. Snel én smaakvol!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Advertentie
Bereiden
- Snijd de rijpe tomaten doormidden en rasp ze op een grove rasp. Rasp ook de knoflook.
- Meng de tomaat en knoflook met de kappertjes, dezelfde hoeveelheid kappertjesvocht en de olie. Breng op smaak met zwarte peper.
combinatietip:
Lekker bij kip en witvis.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 80 kcal
- eiwit 1 g
- koolhydraten 3 g
-
vet 7 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 200 mg
- vezels 1 g
Ook te zien in
Tomatensalsa van geraspte rauwe tomaten
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tomatensalsa van geraspte rauwe tomaten
- 3 trostomaten
- 1 teen knoflook
Snijd de rijpe tomaten doormidden en rasp ze op een grove rasp. Rasp ook de knoflook.
- 2 el kappertjes
- 2 el extra vierge olijfolie
Meng de tomaat en knoflook met de kappertjes, dezelfde hoeveelheid kappertjesvocht en de olie. Breng op smaak met zwarte peper.
combinatietip:
Lekker bij kip en witvis.