bewaar
Hartige taart met zoete puntpaprika & oude kaas
Hartige taart met zoete puntpaprika & oude kaas
bewaar

Hartige taart met zoete puntpaprika & oude kaas

In 10 minuten maak je al deze snelle hartige taart en de oven doet de rest.

10 min. bereiden
1 uur oventijd
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

270 g

vers bladerdeeg

3

middelgrote eieren

200 g

crème fraîche

2 el

Euroma Hollandse kruiden voor groenten

175 g

geraspte oude kaas 48+

800 g

verse Hollandse roerbak zoete puntpaprika sperziebonen

Dit heb je nodig

  • springvorm (Ø 24 cm)

In 10 minuten maak je al deze snelle hartige taart en de oven doet de rest.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de springvorm in en bekleed met het bladerdeeg.

2

Klop de eieren los met de crème fraîche, Hollandse groentekruiden en peper. Roer de kaas erdoor.

3

Meng in een grote kom de groente met het eiermengsel. Schep alles in de springvorm en laat in ca. 1 uur in het midden van de oven gaar worden.

Hartige taart met zoete puntpaprika & oude kaas

In 10 minuten maak je al deze snelle hartige taart en de oven doet de rest.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig