Har­ti­ge taart met zoe­te punt­pa­pri­ka & ou­de kaas

In 10 minuten maak je al deze snelle hartige taart en de oven doet de rest.

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 740 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur oventijd
(4) waardeer
hollands hoofdgerecht In 10 minuten maak je al deze snelle hartige taart en de oven doet de rest. 4 personen
4 4

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • springvorm (Ø 24 cm)

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de springvorm in en bekleed met het bladerdeeg.
  2. Klop de eieren los met de crème fraîche, Hollandse groentekruiden en peper. Roer de kaas erdoor.
  3. Meng in een grote kom de groente met het eiermengsel. Schep alles in de springvorm en laat in ca. 1 uur in het midden van de oven gaar worden.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 52 g
    waarvan verzadigd 31 g
  • natrium 680 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2018 week 47-48

Hartige taart met zoete puntpaprika & oude kaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Har­ti­ge taart met zoe­te punt­pa­pri­ka & ou­de kaas

1
1
  • 270 g vers bladerdeeg

Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de springvorm in en bekleed met het bladerdeeg.

2
2
  • 3 middelgrote eieren
  • 200 g crème fraîche
  • 2 el Euroma Hollandse kruiden voor groenten
  • 175 g geraspte oude kaas 48+

Klop de eieren los met de crème fraîche, Hollandse groentekruiden en peper. Roer de kaas erdoor.

3
3
  • 800 g verse Hollandse roerbak zoete puntpaprika sperziebonen

Meng in een grote kom de groente met het eiermengsel. Schep alles in de springvorm en laat in ca. 1 uur in het midden van de oven gaar worden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.