bewaar
Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten
Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten
bewaar

Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten

Een spannende stamppot waarbij ieder hapje weer een nieuwe smaak geeft.

30 min. bereiden
144waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

zoete aardappel

250 g

kruimige aardappel

125 g

geitenkaas naturel in plakjes

50 g

ongezouten walnoten

1 el

traditionele olijfolie

2 tl

Euroma Original spices by Jonnie Boer Vadouvan

800 g

koelverse gesneden prei

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Een spannende stamppot waarbij ieder hapje weer een nieuwe smaak geeft.

Aan de slag

1

Schil alle aardappelen en snijd ze in gelijke stukken van ca. 4 cm. Kook in ca. 20 min gaar. Snijd ondertussen de geitenkaas in stukjes. Hak de walnoten grof.

2

Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de vadouvan op laag vuur 2 min. Zet het vuur middelhoog en roerbak de prei 5 min. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg de prei toe en schep om.

3

Haal de pan van het vuur en roer de helft van de geitenkaas door de stamppot. Bestrooi met de walnoten en de rest van de geitenkaas.

Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten

Instructievideo - 00:25 min.