bewaar
Schnitzel met krieltjes en kerriebloemkool
Schnitzel met krieltjes en kerriebloemkool
bewaar

Schnitzel met krieltjes en kerriebloemkool

Een heerlijke AVG-klassieker met geroosterde kerriebloemkool.

25 min. bereiden
20 min. oventijd
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

bloemkool

2 tl

kerriepoeder

7 el

zonnebloemolie

600 g

krieltjes

4

gepaneerde varkensschnitzels

Een heerlijke AVG-klassieker met geroosterde kerriebloemkool.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de bloemkool schoon, snijd in roosjes en doe in een ruime ovenschaal. Bestrooi de bloemkoolroosjes met de kerriepoeder. Besprenkel de roosjes met 2 el olie (per 4 personen) en rooster de bloemkool ca. 20 min. in de oven.

2

Verhit 1 el olie (per 4 personen) in een koekenpan en bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de varkensschnitzels in 6 min. gaar. Keer halverwege.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schnitzel met krieltjes en kerriebloemkool

Een heerlijke AVG-klassieker met geroosterde kerriebloemkool.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig