Pimientos de Padrón
Deze snack ken je vást wel de Spaanse terrassen op vakantie. Helemaal niet moeilijk!

spaans
borrelhapje
Deze snack ken je vást wel de Spaanse terrassen op vakantie. Helemaal niet moeilijk!
4 stuks
4
5
Advertentie
Ingrediënten
- 2 el arachideolie
- 200 g pimientos de padrón
- ½ tl Euroma Original spices Jonny Boer zeezoutkristallen
Advertentie
Bereiden
- Verhit de olie in een wok, laat goed heet worden.
- Bak de pimientos op hoog vuur ca. 4 min. of tot de pepers zwart beginnen te blakeren.
- Neem uit de pan en bestrooi met het zeezout.
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 75 kcal
- eiwit 1 g
- koolhydraten 1 g
-
vet 7 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 120 mg
- vezels 1 g
Ook te zien in
augustus 2018
Pimientos de Padrón
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pimientos de Padrón
- 2 el arachideolie
Verhit de olie in een wok, laat goed heet worden.
- 200 g pimientos de padrón
Bak de pimientos op hoog vuur ca. 4 min. of tot de pepers zwart beginnen te blakeren.
- ½ tl Euroma Original spices Jonny Boer zeezoutkristallen
Neem uit de pan en bestrooi met het zeezout.