Pi­mien­tos de Pa­drón

Deze snack ken je vást wel de Spaanse terrassen op vakantie. Helemaal niet moeilijk!

(1) waardeer
spaans borrelhapje Deze snack ken je vást wel de Spaanse terrassen op vakantie. Helemaal niet moeilijk! 4 stuks
5 1

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een wok, laat goed heet worden.
  2. Bak de pimientos op hoog vuur ca. 4 min. of tot de pepers zwart beginnen te blakeren.
  3. Neem uit de pan en bestrooi met het zeezout.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 75 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 120 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in
augustus 2018

Pimientos de Padrón

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pi­mien­tos de Pa­drón

1
1
  • 2 el arachideolie

Verhit de olie in een wok, laat goed heet worden.

2
2
  • 200 g pimientos de padrón

Bak de pimientos op hoog vuur ca. 4 min. of tot de pepers zwart beginnen te blakeren.

3
3
  • ½ tl Euroma Original spices Jonny Boer zeezoutkristallen

Neem uit de pan en bestrooi met het zeezout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.