bewaar
Libanese wrap met gebakken aubergine en verse kruiden
Libanese wrap met gebakken aubergine en verse kruiden
bewaar

Libanese wrap met gebakken aubergine en verse kruiden

Net geen wrap en net geen brood. Het beste van twee werelden, dus!

25 min. bereiden
licht pittig
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

aubergine

½ el

tarwebloem

4 el

zonnebloemolie

1 tl

Euroma by Jonnie Boer chilimelange

1

groene paprika

10 g

verse munt

10 g

verse koriander

4

Libanese wraps

4 el

Mister Kitchen's v-spread chili-paprika

4 el

gebakken uitjes

Net geen wrap en net geen brood. Het beste van twee werelden, dus!

Aan de slag

1

Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm. Meng de bloem met eventueel zout naar smaak erdoor. Verhit ¾ van de olie in een ruime koekenpan en bak de aubergine 8 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de laatste minuut de chilimelange toe. Laat de aubergine uitlekken op een bord met daarop enkele lagen keukenpapier.

2

Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de muntblaadjes en koriander fijn.

3

Verhit een koekenpan zonder olie of boter. Bestrijk de wraps aan beide kanten met de rest van de olie en bak 20 sec. Keer halverwege. Leg op een bord. Verdeel eerst de chilispread en daarna de aubergine, paprika, munt, koriander en uitjes over de wraps. Serveer direct.