bewaar
Mexicaanse ovengroente met een gebakken eitje
Mexicaanse ovengroente met een gebakken eitje
bewaar

Mexicaanse ovengroente met een gebakken eitje

Easy does it! Waar zouden we zijn zonder oven?

10 min. bereiden
20 min. oventijd
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode uien

600 g

ovengroente zoete aardappel, rode paprika en broccoli

4½ tl

Euroma Original Spices by Jonnie Boer picadillo

2 el

milde olijfolie

4

middelgrote eieren

15 g

verse koriander

200 ml

crème fraîche light paprika-chili

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Easy does it! Waar zouden we zijn zonder oven?

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Snijd de uien in parten en meng met de ovengroente, picadillo, de helft van de olie en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.

3

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de eieren. Snijd de koriander fijn. Verdeel de groente over de borden en leg op elk bord een gebakken ei. Serveer met wat crème fraîche ernaast en bestrooi met de koriander.

tip

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.