bewaar
Crispy burgers
Crispy burgers
bewaar

Crispy burgers

35 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

10 porties

350 g

kalkoengehakt

½ eetlepel

kipkruiden

50 g

boter of margarine

10

witte minibolletjes

mayonaise

½ zakje

jonge bladsla

curry-ketchup

20 grote

ribbelchips

10

cherrytomaatjes

Dit heb je nodig

  • prikkers met vlaggetje

  • gekleurde servetten

  • koekenpan met anti-aanbaklaag

Aan de slag

1

Meng het gehakt met de kipkruiden en kneed het goed door elkaar. Maak 10 gelijke balletjes van het mengsel en druk ze een beetje plat.

2

Verhit de boter in de koekenpan. Bak de miniburgers ongeveer 4 minuten aan iedere kant.

3

Snij de broodjes open en besmeer ze met mayonaise. Verdeel de sla over de onderste helften. Leg de kalkoenburgers op de broodjes en doe er lekker veel curryketchup op.

4

Leg op iedere burger 2 chips en zet de bovenkant van het broodje erop. Prik de vlaggetjes door de tomaatjes en zet ze op de broodjes.