Ge­vul­de ci­a­bat­ta met Co­bur­ger­ham en moz­za­rel­la

Onderweg naar het zuiden? Kom alvast in de vakantiestemming met deze lekkere lunch.

(3) waardeer
lunch Onderweg naar het zuiden? Kom alvast in de vakantiestemming met deze lekkere lunch. 4 personen
5 3

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • vershoudfolie

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de ciabatta overlangs doormidden. Bestrijk de helften met de pestospread.
  2. Snijd de mozzarella in plakjes van een ½ cm en verdeel over de onderste helften van het brood. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Verdeel de blaadjes en de coburgerham over het brood met mozzarella. Laat de paprika uitlekken, dep droog met keukenpapier en verdeel erover.
  3. Leg de bovenste helften van het brood erop en wikkel het brood strak in vershoudfolie. Leg het tussen 2 snijplanken en zet er een paar blikken of iets anders zwaars op. Zet minimaal 1 uur in de koelkast.

bewaartip:

Je kunt de broodjes 1 dag van tevoren maken. Snijd voor vertrek in stukken, verpak in aluminiumfolie en bewaar in de koelbox.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 35 g
    waarvan verzadigd 13 g
  • natrium 1.520 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Gevulde ciabatta met Coburgerham en mozzarella

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­vul­de ci­a­bat­ta met Co­bur­ger­ham en moz­za­rel­la

1
1
  • 1 verse ciabatta

Snijd de ciabatta overlangs doormidden.

2
2
  • 90 g verse pestospread

Bestrijk de helften met de pestospread.

3
3
  • 200 g mozzarella maxi

Snijd de mozzarella in plakjes van een ½ cm en verdeel over de onderste helften van het brood.

4
4
  • 180 g coburgerham
  • 15 g verse basilicum

Pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Verdeel de blaadjes en de coburgerham over het brood met mozzarella.

5
5
  • 295 g gegrilde rode paprika's in pot

Laat de paprika uitlekken, dep droog met keukenpapier en verdeel erover.

6
6

Leg de bovenste helften van het brood erop en wikkel het brood strak in vershoudfolie. Leg het tussen 2 snijplanken en zet er een paar blikken of iets anders zwaars op.

7
7

Zet minimaal 1 uur in de koelkast.

bewaartip:

Je kunt de broodjes 1 dag van tevoren maken. Snijd voor vertrek in stukken, verpak in aluminiumfolie en bewaar in de koelbox.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.