bewaar
Gevulde ciabatta met Coburgerham en mozzarella
Gevulde ciabatta met Coburgerham en mozzarella
bewaar

Gevulde ciabatta met Coburgerham en mozzarella

Onderweg naar het zuiden? Kom alvast in de vakantiestemming met deze lekkere lunch.

5 min. bereiden
1 uur wachten
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

verse ciabatta

90 g

verse pestospread

200 g

mozzarella maxi

180 g

coburgerham

15 g

verse basilicum

295 g

gegrilde rode paprika's in pot

Dit heb je nodig

  • vershoudfolie

Onderweg naar het zuiden? Kom alvast in de vakantiestemming met deze lekkere lunch.

Aan de slag

1

Snijd de ciabatta overlangs doormidden. Bestrijk de helften met de pestospread.

2

Snijd de mozzarella in plakjes van een ½ cm en verdeel over de onderste helften van het brood. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Verdeel de blaadjes en de coburgerham over het brood met mozzarella. Laat de paprika uitlekken, dep droog met keukenpapier en verdeel erover.

3

Leg de bovenste helften van het brood erop en wikkel het brood strak in vershoudfolie. Leg het tussen 2 snijplanken en zet er een paar blikken of iets anders zwaars op. Zet minimaal 1 uur in de koelkast.

tip

bewaartipJe kunt de broodjes 1 dag van tevoren maken. Snijd voor vertrek in stukken, verpak in aluminiumfolie en bewaar in de koelbox.