bewaar
Pantosti caprese
Pantosti caprese
bewaar

Pantosti caprese

Tosti x salade caprese, dat we daar niet eerder aan gedacht hadden.

25 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

trostomaten

200 g

mozzarella maxi

8 sneetjes

volkoren vloerbrood

4 el

koelverse pestospread

6 el

milde olijfolie

Tosti x salade caprese, dat we daar niet eerder aan gedacht hadden.

Aan de slag

1

Snijd de tomaat in plakken van ca. een 1⁄2 cm dik. Snijd de mozzarella in plakken van ca. een 1⁄2 cm dik.

2

Besmeer 1 sneetje brood per persoon met pestospread. Beleg met de mozzarella en tomaat. Breng op smaak met zwarte peper. Leg de andere sneetjes brood erop.

3

Zet 2 koekenpannen op laag vuur. Verhit per koekenpan 2 el olie en leg de tosti’s erin. Keer de tosti’s na 5 min. als ze goudgeel zijn, voeg per pan nog 1 el olie toe en bak nog 4 min. aan de andere kant.