bewaar
BBQ-worst met gegrilde romainesla en ranch-dressing
BBQ-worst met gegrilde romainesla en ranch-dressing
bewaar

BBQ-worst met gegrilde romainesla en ranch-dressing

Mooi, die minikropjes sla van de barbecue.

30 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

125 g

sour cream

3 el

mayonaise

3 el

karnemelk

10 g

verse bieslook

4

BBQ varkensbraadworsten met kaas

4

kropjes babyromainesla

Dit heb je nodig

  • barbecue

Mooi, die minikropjes sla van de barbecue.

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan met een firestarter of one minute lighter. Na 10 min. is de barbecue klaar voor gebruik. Meng ondertussen de sour cream met de mayonaise en karnemelk tot een dressing. Snijd of knip de bieslook in kleine stukjes en voeg toe.

2

Gril de worsten in ca. 12 min. gaar. Keer regelmatig. Snijd de kropjes sla in kwarten en gril de laatste 4 min. mee. Verdeel de worsten en sla over 4 borden. Besprenkel de sla met wat dressing. Serveer de rest van de dressing apart als frisse saus bij de worsten.

tip

serveertipServeer er een AH XL Pastasalade pesto (schaal 550 g) bij.

BBQ-worst met gegrilde romainesla en ranchdressing

Instructievideo - 00:29 min.