Chocoladepizza

Pizzafan? Vervang het hartige beleg dan ook eens door zoet beleg. Lekker als toetje!

680 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe het bakmeel, zout en de yoghurt in een kom en kneed tot een samenhangend deeg.

  2. Bestuif het werkblad met wat bakmeel. Verdeel het deeg in 2 porties en rol elke portie uit tot een ronde lap van Ø 20 cm. Bestrijk het deeg met het bakkwastje aan beide kanten licht met de olie. Verdeel de lappen deeg over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in het midden van de oven in ca. 15 min. licht goudbruin en gaar.

  3. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 3-4 min. goudbruin. Hak de noten grof. Maak de aardbeien schoon en snijd ze in plakjes. Haal de blaadjes van het takje munt.

  4. Neem de pizza’s uit de oven en besmeer met de hazelnootpasta. Beleg met de aardbeien, hazelnoten en strooi de muntblaadjes erover.

  • Chocoladepizza met aardbeien

    Instructievideo - 00:33 min.

Chocoladepizza

Pizzafan? Vervang het hartige beleg dan ook eens door zoet beleg. Lekker als toetje!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel