Ul­tie­me chee­se­bur­ger

Je kunt een burger beleggen met kaas, maar waarom vullen we 'm niet gewoon?

(2) waardeer
amerikaans hoofdgerecht Je kunt een burger beleggen met kaas, maar waarom vullen we 'm niet gewoon? 2 personen
5 2

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bak de rozenbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het bosuitje in stukjes van 0.5 cm en de cheddar in blokjes van 0.5 cm. Leg de burgers met de onderkant naar boven. Druk de bosui en cheddar in de onderkant van de burgers.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgers op de onderkant 1 min. op hoog vuur. Draai de burgers om en bak ze nog 1 min. op hoog vuur. Draai het vuur laag en bak de burgers in 15 min. gaar. Draai ze niet meer om.
  3. Snijd ondertussen de komkommer en tomaat in plakken. Snijd de broodjes open. Besmeer de onderkant met de tomatenketchup. Beleg de broodjes met de sla, augurkenschijven, komkommer, tomaat en burgers.
video

Ul­tie­me chee­se­bur­ger

leuk & snel - 00:26 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 1.240 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in
Mei 2018

Ultieme cheeseburger

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ul­tie­me chee­se­bur­ger

1
1
  • 2 AH Biologisch afbak rozenbroodjes

Bak de rozenbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • ½ bosui
  • 40 g cheddar 48+

Snijd het bosuitje in stukjes van 0.5 cm en de cheddar in blokjes van 0.5 cm.

3
3
  • 2 Black Angus burgers

Leg de burgers met de onderkant naar boven. Druk de bosui en cheddar in de onderkant van de burgers.

4
4
  • 1 el arachideolie

Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgers op de onderkant 1 min. op hoog vuur.

5
5

Draai de burgers om en bak ze nog 1 min. op hoog vuur. Draai het vuur laag en bak de burgers in 15 min. gaar. Draai ze niet meer om.

6
6
  • ½ komkommer
  • 1 tomaat

Snijd ondertussen de komkommer en tomaat in plakken.

7
7
  • 2 el tomatenketchup

Snijd de broodjes open. Besmeer de onderkant met de tomatenketchup.

8
8
  • 4 blaadjes babyromainesla
  • 4 zoetzure augurkenschijven

Beleg de broodjes met de sla, augurkenschijven, komkommer, tomaat en burgers.

Ultieme cheeseburger

Instructievideo

00:26 min.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.