Toast met pesto, roergebakken spinazie & ei

Een brunch op de planning? Voeg deze rijkbelegde boterham dan zéker toe aan het menu.

385 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water en pel. Snijd elk ei in 4 parten.

  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en laat de spinazie al omscheppend slinken. Laat uitlekken in een vergiet.

  3. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster en besmeer ze met de pesto. Verdeel de spinazie erover en snijd de sneetjes diagonaal door. Schaaf de Parmezaanse kaas erboven en verdeel vervolgens de eiparten erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Toast met pesto, roergebakken spinazie & ei

Een brunch op de planning? Voeg deze rijkbelegde boterham dan zéker toe aan het menu.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig