Noe­dels met gam­ba’s en hoi­sin­saus

Ga voor de gamba's vandaag!

(1)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch hoofdgerecht Ga voor de gamba's vandaag! 2 personen
2 1

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bosui in fijne ringen. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad in 3 min. goudbruin.
  2. Verhit de sesamolie in een wok en roerbak de garnalen 2 min. Voeg de wokgroente toe en wok 2 min. mee. Voeg de hoisinsaus en de helft van de bosui toe en verwarm in 1 min. op hoog vuur. Voeg de noedels toe, meng goed en verdeel over de borden. Bestrooi met de rest van de bosui en de sesamzaadjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 98 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 1.760 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2018 week 05-06

Noedels met gamba’s en hoisinsaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Noe­dels met gam­ba’s en hoi­sin­saus

1
1
  • 180 g fijne mienestjes

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 3 bosuitjes

Snijd ondertussen de bosui in fijne ringen.

3
3
  • 1 el witte sesamzaadje

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad in 3 min. goudbruin.

4
4
  • 2 tl sesamolie
  • 200 g roerbakgarnalen naturel
  • 400 g Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen

Verhit de sesamolie in een wok en roerbak de garnalen 2 min. Voeg de wokgroente toe en wok 2 min. mee.

5
5
  • 160 g Go-Tan Han's Daily Wok Chicken hoisin

Voeg de hoisinsaus en de helft van de bosui toe en verwarm in 1 min. op hoog vuur.

6
6

Voeg de noedels toe, meng goed en verdeel over de borden. Bestrooi met de rest van de bosui en de sesamzaadjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.