Groen­te­chips met gooi­sche dip

Een goede dipsaus heeft niet veel nodig. Met maar 3 ingrediënten maak je 'm al.

(0) waardeer
borrelhapje Een goede dipsaus heeft niet veel nodig. Met maar 3 ingrediënten maak je 'm al. 4 personen

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schep de crème fraîche op een bordje of in een ondiep schaaltje. Besprenkel met de chilisaus en schep een klein beetje door elkaar, zorg dat je ze niet helemaal mengt. Snijd de koriander grof en strooi eroverheen. Serveer de groentechips in een schaal met de dip erbij.

variatietip:

Geen korianderfan? Je kunt ook bieslook of peterselie gebruiken, of een combinatie van verschillende verse kruiden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 11  g
  • natrium 200 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Groentechips met gooische dip

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Groen­te­chips met gooi­sche dip

1
1
  • 200 g crème fraîche

Schep de crème fraîche op een bordje of in een ondiep schaaltje.

2
2
  • 2 el zoete chilisaus

Besprenkel met de chilisaus en schep een klein beetje door elkaar, zorg dat je ze niet helemaal mengt.

3
3
  • 10 g verse koriander
  • 100 g groentechips

Snijd de koriander grof en strooi eroverheen. Serveer de groentechips in een schaal met de dip erbij.

variatietip:

Geen korianderfan? Je kunt ook bieslook of peterselie gebruiken, of een combinatie van verschillende verse kruiden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.