Brood­je bal met cae­s­ardres­sing

Broodje bal deluxe met een romige dressing en oude geraspte kaas.

(0)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht Broodje bal deluxe met een romige dressing en oude geraspte kaas. 4 personen
0

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de gehaktballetjes en verwarm ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de babyromainesla in reepjes. Snijd de broodjes aan de bovenkant open en vul de opening met de slareepjes. Leg de gehaktballetjes op de slareepjes in de broodjes. Verdeel de dressing en de kaas erover en serveer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 380 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 900 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Broodje bal met caesardressing

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood­je bal met cae­s­ardres­sing

1
1
  • 250 g koelverse gegaarde rundergehaktballetjes

Halveer de gehaktballetjes en verwarm ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 1 kropje babyromainesla
  • 4 witte bollen

Snijd ondertussen de babyromainesla in reepjes. Snijd de broodjes aan de bovenkant open en vul de opening met de slareepjes.

3
3
  • 2 el caesardressing
  • 50 g Old Amsterdam geraspte oude kaas

Leg de gehaktballetjes op de slareepjes in de broodjes. Verdeel de dressing en de kaas erover en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.