Panpizza piadina met ham en rucola

Er is geen oven nodig voor deze dunne, krokante pizza!

520 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter op middelhoog vuur. Leg in elke koekenpan 1 piadina. Bak 1 min. en keer om. Draai het vuur laag. Bestrijk elke omgedraaide piadina met 1 el tomaten-groentepuree en verdeel de helft van de mozzarella erover. Bak op laag vuur tot de mozzarella is gesmolten, dit duurt ca. 3 min.

  2. Laat de panpizza’s uit de pan op een bord glijden en verdeel de helft van de rauwe ham, de helft van de rucola en de helft van de kaas flakes erover. Snijd in punten en serveer.

  3. Maak zo de rest van de panpizza’s met de rest van de ingrediënten.

Panpizza piadina met ham en rucola

Er is geen oven nodig voor deze dunne, krokante pizza!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel